Heti horoszkóp 2023. március 6-12.: Sorsfordító változások

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hét nem indul könnyen. Egyrészt a telihold kavarhatja fel az állóvizet, másrészt 2023 egyik legfontosabb fordulata várható. Szaturnusz, a nagy tanító bolygó kilép a Vízöntőből és a Halak jegyében folytatja égi útját. Vajon mi mindenre számíthatunk ezen a márciusi héten?

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)
Na, most kiderül, hogyan viseled, ha a sors kiveszi a kezedből az irányítást. A keddi telihold és a Szaturnusz jegyváltása is tesztel téged ezen a téren. Nem szabad felháborodnod, ha most nem te döntesz. Tudd, hogy lehet jobb verzió annál, amit gondolsz! Csütörtökön és pénteken a bolygó-szembenállások vitára adnak okot. Térj ki! A hétvégéd "vizes" lesz: a könnyek vagy az eső miatt.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)
Kedden és szerdán is lesznek számodra kedvező fényszögek. Szerencsés vagy, mert a keddi telihold nem érint kellemetlenül. Sőt, a keddi Szaturnusz jegyváltása fellélegzést hoz neked. A munkahelyi gondok megoldódni látszanak. Persze ehhez több idő kell, amit Szaturnusz, Kronosz, az idő ura szimbolizál. A hétvégéd szerelmes találkákat ígér. Tervezhetsz randevút...

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)
Itt az idő! A keddi Szaturnusz jegyváltása azt javasolja, hogy nézz körül a munkaerőpiacon! Van kb. három éved arra, hogy feljebb lépj. Nem kell kapkodnod, mert Szaturnusz, Kronosz, az idő ura veled van. A péntek lesz a te napod. Ekkor ugyanis előnyösebb fényben látod magadat és a jövődet is. Hétvégén a szokottnál érzékenyebb lehetsz. Remélhetőleg a könnyek a meghatottság könnyei lesznek.

Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)
"Végre" – kiáltasz fel. Nemcsak a tavasz közeledtének örülhetsz, hanem annak is, hogy látod a fényt az alagút végén. A keddi Szaturnusz jegyváltása sokat jelent neked. Egyrészt az időt "befoghatod a szekered elé". Másrészt három éven belül nagyszerű kapuk nyílnak meg előtted. Szaturnusz kb. három éven át támogat téged, szóval nem kell sietned. A hétvége vizes lesz, ami könnyeket és esőt is hozhat...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)
Az elmúlt 2-3 évben hullámvasúton utazott a párkapcsolatod. A keddi Szaturnusz jegyváltása megoldást és megnyugvást is hoz. Lecsillapodnak a kedélyek, viszont innentől tartalékot kell képezned, mert három éven belül nagyobb összeget kell kiadnod. Lehet, hogy végre valamit finanszírozni tudsz. Ez minőségi előrelépés lesz. A hétvégéd akkor lesz kellemes, ha szakítasz időt a családodra...

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)
Ez a hét számodra az év legfontosabb konstellációját mutatja. Kedden a Szaturnusz jegyet vált, és még telihold is lesz a Szűzben. Óriási dilemmába kerülhetsz a párkapcsolat terén. Ha van párod, vele kellene egyeztetned, hogy egyformán képzelitek-e a jövőt. Ha még nincs párod, akkor hamarosan találkozhatsz vele. Kedvezőbben alakulnak a pénzügyeid hétvégén, mint hitted... - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.