Tóth Andi "gyönyörű nő, akit élvezet nézni" - állítja zsűritársa, Papp Szabi

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
TV2 Sztárban sztár Papp Szabi Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már harmadik hete látható a TV2-n a Sztárban Sztár kilencedik évada. A nagy sikerű showműsorban idén nem négyen, hanem öten ülnek a zsűripult mögött, az állandó tagnak számító Papp Szabi mellett most az extravagáns ruhákban megjelenő Tóth Andi foglal helyet Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Marics Peti társaságában.

A fiatal énekesnő szexi ruhakölteményekben jelenik meg a színpadon és a zsűriasztal mögött, az öltözéke pedig hétről hétre beszédtémát szolgáltat, ugyanis egyesek szerint túl sokat mutatnak ezek a kreációk Tóth Andiból. Az énekesnő kollégája, Papp Szabi azonban úgy véli, ez ma a divat.

Tóth Andi és Papp Szabi a Sztárban sztár legutóbbi adásában Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Szerintem ez teljesen belefér: ez egy showműsor, ahol kell a figyelemfelkeltés, egy kis polgárpukkasztás, egy kis szexualitás. Ez ma a divat, és Andi nagyon jól tudja viselni ezeket a darabokat" – mondta a Borsnak Papp Szabi, aki szerint Andi egy "gyönyörű nő, akit élvezet nézni. Talán ez a nőket kicsit bosszantja is, a férfiak meg örülnek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.