Gáspár Bea megdöbbentő vallomása: "Tavaly november óta albérletben lakunk Győzővel"

Gáspár Győző albérlet Budapest költözés Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea és Győző tavaly novemberben döntött úgy, hogy feladják vidéki életüket és felköltöznek Budapestre. A házaspár jelenleg albérletben lakik, aminek Bea egyre inkább nem örül. 

A megnövekedett energiaárak miatt komoly döntést hozott tavaly év végén a Gáspár házaspár: elhagyták Salgótarjánt és felköltöztek Budapestre.

"Tavaly november óta albérletben lakunk Győzővel. Nem véglegesen, de a salgótarjáni házunk téli fűtése túl drága lett volna, ráadásul a munka is a fővároshoz köt most minket, így ez tűnt a legjobb döntésnek"

- árulta el a Story magazinnak Bea, aki hozzátette a költözés ideiglenes, hamarosan visszatérnek szeretett családi házukba.

"Nem bírtuk megszokni. Hiányoznak a terek, itt semminek nincs úgy helye. Nagyon sok olyan dolog hiányzik otthonról Győzőnek is, nekem is, ami a mindennapjainkat kerekké tette" – vallotta be Bea asszony, amit Győző nem hagyott szó nélkül.

"Nekem semmi nem hiányzik, én örülök, hogy itt vagyok, az, hogy Beának nem tetszik, ő menjen egyedül haza, én nagyon jól érzem magam Budapesten. Nem tudom, mit nyavalyog, neki semmi nem jó, semmi nem tetszik, már meg van kergülve egy kicsit."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.