Gáspár Győző félrelépett: "volt nője, külön is költözött" feleségétől

Forrás: TV2 -
Győzike show Gáspár Győző megcsalás félrelépés Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évtizede ismeri már a nagyközönség a Gáspár családot. Sokan úgy hiszik, hogy mindent tudnak róluk, hiszen nézték a Győzike show-t, azonban a műsorban nem pontosan úgy történtek a dolgok, ahogy a valóságban.

Gáspár Bea ás Győző ma már harmonikus házasságban élnek, a gyerekek is elkezdték saját életüket, ám nem volt mindig ilyen idilli a viszony. Az ország Bea asszonya ugyanis Lakatos Levente műsorában őszintén beszélt arról az időszakról, amikor Győző megcsalta őt.

Bea szerint a roma kultúrában a nőknek tűrniük kell a megcsalást, ő azonban mindig a periférián mozgott, és nem vette könnyedén, hogy férje félrelépett.

Ma már harmonikus a kapcsolatuk Forrás: TV2

"Ezt lehet, hogy egyes embereknek el kell tűrnie, mert az anyósa vagy az apósa ott van a háttérben, és ők azt mondják, hogy ezt meg kell bocsátani a gyerekek miatt. A végtelenségig viszont nem. Én akkor sem tűrtem el a megcsalást. A valós megcsaláskor ugyanis nem forgott a kamera. Győzőnek volt nője, külön is költözött akkor tőlem" – idézte a Blikk Gáspár Beát.

Nehezen tudta túltenni magát a megcsaláson, sokat beszélgetett akkor az édesanyjával, anyósa pedig sokat sírt, mert aggódott, hogy mi lesz így a gyerekekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.