Válása után ismét megnősült a Drága örökösök sztárja

Forrás: Shutterstock -
házasság megnősült Drága örökösök Varga Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2020-ban még arról írtunk, hogy Varga Balázs és felesége első gyermeküket várják. A színész azóta elvált a feleségétől és újra házasodni készül. 

Nagyot fordult az elmúlt években Varga Balázs élete: a Drága örökösök sztárja ugyanis decemberben hivatalosan is kimondta a válását, azóta pedig már rá is talált újra a szerelem. Idén januárban el is jegyezte kedvesét, nemrég pedig hivatalosan is összekötötték az életüket.

"Az esküvőnk is olyan gyönyörű és kalandos volt, mint az életünk. Nem szerettünk volna nagy csinnadrattát, csak egy szűk körű kis ceremóniát a családdal és a tanúkkal. (...) Maga a szertartás gyönyörűen sikerült. A 2 és fél éves kislányom, Zoé hozta be a gyűrűinket. Ahogy vonult be a meseszép kis ruhájában, a hosszú kis hajával, elsírtam magam a meghatottságtól. (...) Azóta már az új otthonunkba is beköltöztünk és a családalapítást tervezgetjük" – mesélte a Story magazinnak a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.