Napi horoszkóp 2023. március 17.: a Halak életében felbukkan valaki, a Mérleg vidám

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szűz életében egy váratlan esemény szabhat új irányt. Napi horoszkóp következik péntekre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Péntekre veszekedést, vitát jeleznek a csillagaid. Hiába próbálszl mindent a másikra tolni, ha magadba nézel, be kell látnod, hogy te szítottad a konfliktust. Legyél kissé elnézőbb, és ne csak önmagaddal szemben. Ne provokáld a másikat!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Rá kellene ébredned, hogy nem a te gondod az egyetlen, és pláne nem a legnagyobb baj a világban. Arra, ami téged bánt, az idő jelentheti a legjobb gyógyírt. Ebben bízz, és nézz körül, kinek segíthetsz?

Forrás: Shutterstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Néha akkor is panaszkodsz a párodra, amikor nincsen is rá okod. Talán önmagaddal van valami bajod, hogy így teszel? Kötözködés helyett inkább támogatni kellene a másikat, azzal te is sokkal jobban járnál.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Van valaki, aki talán rejtett irigységből, rosszindulatból, vagy bánatában, vagy unalomból rossz híredet kelti pénteken. Könnyen elejét veheted azonban a pletykáknak, ha csodálkozással, vagy lekezelő nemtörődömséggel válaszolsz.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
A pénz- és üzleti ügyek intézésére kiváló nap a péntek. Inkább a racionális dolgokban vagy otthon, az érzelmekkel kevésbé tudsz ma bánni. Ehhez még több időre, lassú megfontolásra lenne szükséged. Az ilyen pörgős napok nem erre valók.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Egy váratlan esemény megakadályozhat valamely terved kivitelezésében. Ne add fel, de próbáld meg kissé módosítani. A sors csak próbára teszi a reflexeidet, de nem kell attól tartanod, hogy el is vág attól, amit szeretnél.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.