András herceg volt felesége különleges titkot árult el Diana hercegnéről

Forrás: Pinterest -
királyi család Diana hercegné Sarah Ferguson Sára yorki hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sára yorki hercegné a The Kelly Clarkson Show-ban mesélt a Diana hercegnével közös kalandjukról.

András herceg volt felesége, Sára yorki hercegné különös történetet mesélt Dianaról, aki egykor a legjobb barátnője volt. 1986-ban, Sára lánybúcsúján akkora kalamajkába keveredtek, hogy egy rendőrautó hátsó ülésén végezték, miután a hatóságoknak nem tetszett, hogy Diana és Sarah rendőrnőnek öltöztek, és zsarunak adták ki magukat.

"Elég különös volt, mert elmentünk egy szórakozóhelyre, nyilván, hova máshova mennél Wales hercegnéjével, mint egy éjszakai klubba. Leültünk, a pincér odajött hozzánk, és azt mondta: 'Elnézést, ez egy privát klub. Itt csak szórakozunk, és nem szolgálunk ki rendőröket'

– kezdte Ferguson, aki arról is mesélt, hogy a rendőrautóban ülve próbálták elrejteni az eljegyzési gyűrűiket, Diana pedig az autóban ülve talált egy szalonna ízesítésű rágcsát, és azt ropogtatta egészen addig, amíg a járőrök észre nem vették, és rá nem szóltak.

A yorki hercegné kifejtette, hogy amint a hatóságok rádöbbentek arra, hogy mindketten a királyi család tagjai, elengedték őket.

Tom Quinn királyi szakértő úgy véli, a hercegnék eléggé felöntöttek a garatra azon az estén, ugyanis a padlón fekve locsolták a pezsgőt, ellátogattak az akkor exkluzívnak számító Annabel's éjszakai klubba, az este végén pedig kizárták a palotából a legénybúcsúztatóját tartó András herceget.

Forrás: Pinterest

Diana és Sarah nagyon közeli kapcsolatban álltak egymással, ám olyan is volt, hogy egy éven át nem beszéltek. A hercegné arról is őszintén vallott Kellynek, hogy azért nem hiányzik neki Diana, mert úgy érzi, hogy minden egyes nap vele van -írja a The Sun cikke alapján a 24.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.