Heti horoszkóp 2023. március 20-26.: Elképzelhetetlen fordulatok jönnek

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hét talán az egész év legfordulatosabb és legjelentősebb hete lesz. A Nap a Kosba lép, és kezdődik a csillagászati tavasz, majd újhold lesz a Kos jegyében. Aztán a legfelkavaróbb változásokat a Plútó jegyváltása jelzi, és még mindig nincs vége, mert a hétvége felé közeledve a Mars is jegyet vált, és hét hosszú hónap után a Rákban folytatja égi útját. Most tényleg csak kapkodjuk a fejünket. És akkor még óraátállítás is lesz...

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ez a hét az egész hónap – de talán az egész év – legmozgalmasabb hete lesz. Hétfőn éjjel a Nap belép a Kosba, kedden újhold lesz a Kosban. Ezek a változások téged újításra ösztönöznek. Csütörtökön a Plútó átlép a Vízöntőbe, ami arra sarkall, hogy átértékeld a barátságról alkotott elképzeléseidet. Szombaton bolygód, a Mars a Rákba lép és innentől segít lecsillapítani az indulatokat, és sokkal türelmesebbé tesz téged.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ezen a héten három bolygó vált jegyet: hétfőn a Nap belép a Kosba, csütörtökön Plútó a Vízöntőbe, míg szombaton Mars a Rákban folytatja égi útját. Ezekből téged a Plútó jegyváltása érint a legerősebben. Készülj fel, hogy június 10-ig megváltozhat a főnököd személye, vagy a hierarchia feletted! Pánikra nincs okod. És persze közben ne feledd, hogy vasárnap hajnalban át kell állítanod az órádat.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Inspirálóan hat rád, hogy hétfői Nap a Kosba lép, majd kedden újhold lesz a Kos jelében. Új szövetségeseket találsz. Csütörtökön a Plútó átlép a Vízöntőbe, ami merésszé tehet téged. Kockázatos terveket kezdesz szövögetni. Szombaton a Mars kilép az Ikrekből hét teljes hónap után. Ez a változás hirtelen üresség érzetét keltheti, de utána lehiggadsz és rájössz, hogy kapkodás nélkül egyszerűbbé válik az életed.

Heti horoszkóp 2023. március 20-26.: Elképzelhetetlen fordulatok jönnek Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

A Nap Kosba lépése és a Kos újhold azt eredményezi, hogy az asztalra csapsz, és felállsz a munkahelyeden. Ez tőled szokatlan, de időszerű. Eddig tűrtél, mostanra viszont betelt a pohár. Vigyázz, mert szombaton Mars belép a Rákba és olyan agresszív stílust hozhat magával, ami – enyhén szólva – nem tesz népszerűvé! Ügyelned kellene rá, hogy ne szerezz ellenségeket...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem lesz időd unatkozni. És sajnos arra sem lesz sok időd, hogy feldolgozd a téged érő hatásokat. Ez a hét az egész hónap – de talán az egész év – legfordulatosabb hete. Hétfőn a Nap belép a Kosba, kedden újhold lesz ugyanitt. Ez a tavasz ígéretét hozza neked (is). Csütörtökön a Plútó a Vízöntőbe lép, ami gyökeres változást szimbolizál a szerelmi életedben. Innentől bármi megtörténhet...

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy hét alatt három nagy bolygó vált jegyet: hétfőn a Nap a Kosba, csütörtökön Plútó a Vízöntőbe, szombaton Mars a Rákba lép. A keddi újhold és a vasárnap hajnali óra átállítás csak hab a tortán. Mindez sokkolóan hathat rád. Nem szereted, ha csőstül jön a változás, holott téged egyik égi esemény sem frusztrál különösebben. Ha idegeskednél, tedd fel a kérdést: valójában mi a gond?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.