Jennifer Lopez 53 évesen olyan kockás hasat villantott, hogy alig jutunk szóhoz - Fotó

kockás has vékony JLo Body jlo énekesnő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopeznek nem kell aggódnia az idei beach body miatt, ugyanis az énekesnő olyan testet villantott, hogy a lélegzetünk is elállt...

Tavasszal megtelnek a konditermek, és mindenki teljes gőzzel arra hajt, hogy tökéletes, vagy legalábbis jó formába lendüljön a nyárra. Nos, Jennifer Lopeznek tökmindegy, milyen évszak van, az 53 éves énekesnő ugyanis huszonéveseket megszégyenítő formában van.

JLo ezúttal cipőkollekciójának bemutatóján fedte fel kockás hasát, és mindenkinek megmutatta, milyen vadítóan szexi. Bármilyen furcsa, a fotó nagyon megosztotta az énekesnő rajongóit, egyesek szerint ugyanis egy bizonyos kor felett nem illik ilyen sokat mutató ruhában megjelenni, mások viszont gratuláltak neki ahhoz, milyen remek formában van. Nos, mi tátott szájjal bámuljuk a felvételt, és nem akarjuk elhinni, hogy JLo idén tölti az 54-et.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.