Ennek örülni fognak a sörimádók: megalkották a világ első instant sörét!

sörpor alkohol sör instant sörimádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy német sörfőzde megalkotta a világ első instant sörét, és videóban mutatták meg, pontosan hogyan készül a porból előállított ital.

Egy brandenburgi sörfőzdének sikerült megalkotni a világ első instant sörét - szúrta ki a 24. A speciális sörport a Neuzelle kolostori sörfőzde fejlesztette ki, és bár jónak ígérkezik, az ital egyelőre alkoholmentes.

A sörfőzde közel kétéves kutatás után fejlesztette ki a port, amit úgy tudni, forgalomba is hoznak 2023 közepéig.

"Azt tudjuk, hogy a klasszikus pilsnerivók és a kézműves sörök kedvelői eleinte szkeptikusak lesznek a termékünkkel kapcsolatban, különösen Németországban. Nemcsak egy új termék piacra viteléről van szó, hanem a sör üzleti modelljének újragondolásáról is. Ezért a fő célcsoportunk nem elsősorban a klasszikus német fogyasztók, hanem a globális viszonteladók, akiknek nem feltétlenül kell főzési ismeretekkel rendelkezniük.

– mondta Stefan Fritsche ügyvezető igazgató.

Stefan azt is hozzátette, hogy első körben az ázsai és az afrikai piacot célozzák meg az alkoholmentes sörporukkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.