Ördög Nóra védelmére kelt Farkasházi Réka: visszaszólt a negatív kommentelőknek

Forrás: Farkasházi Réka -
smink nélküli fotó Ázsia Expressz smink Ördög Nóra Farkasházi Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra két hete utazott ki Mexikóba, azóta zajlik az Ázsia Expressz - Fedezzük fel Amerikát! forgatása. A műsorvezető rendszeresen tudósít közösségi oldalain, az egyik videója miatt pedig kőkemény kritikákat kapott. Farkasházi Réka azonnal a kétgyermekes édesanya védelmére kelt.

A műsorvezető egy pár nappal ezelőtti videóban mutatta meg magát felkelés után, smink nélkül, a kommenteket ahhoz kaphatta. Nóri egy másik videóban elmondta, hogy ő teljes mértékben elfogadja saját magát és nincsen problémája smink nélküli arcával.

Ördög Nóra védelmére kelt Farkasházi Réka: visszaszólt a negatív kommentelőknek Forrás: Farkasházi Réka

Farkasházi Réka a közösségi oldalán reagált a bántó szavakra. Ő maga egy smink nélküli fotót tett közzé, amely alá kifejtette, hogy egy nő nem a sminktől lesz szép, hanem attól, ami belülről sugárzik belőle. Örülne neki, ha az emberek ezt végre elfogadnák és nem ostoroznák folyamatosan a nőket azzal, hogy mindig szép és tökéletes legyen a megjelenésük.

Réka bejegyzését ide kattintva tekinthetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.