Shakira könnyes búcsút vett: örökre elváltak útjaik Gerard Piquével - Fotó

Shakira Gerard Piqué költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös híresség könnyes búcsút vett Spanyolországtól és elutazott Miamiba fiaival, miután Gerard Piquével örökre elváltak útjaik.

Shakira könnyek között, ám stílusosan öltözve indult útnak két fiával, a 10 éves Milannal és a 8 éves Sashával. A 46 éves énekesnő Barcelonából Floridába költözik a srácokkal, családja és barátai pedig meghatottan búcsúztak tőle a reptéren.

Az énekesnő eredetileg január 3-án repült volna el voln el fiaival, de az utazást idős édesapja egészségi állapota miatt elhalasztották. Shakira távozása akkor került reflektorfénybe, amikor Piqué állítólag nagyon dühös lett, mivel csak néhány nappal az indulás előtt értesült arról, hogy az énekesnő a héten Miamiba költözik a gyermekeikkel.

Shakira ügyvédje, Pilar Mane hivatalos bejelentésben tájékoztatta Piqué ügyvédjét, Ramon Tamborerót, hogy a sztár végleg elhagyja Spanyolországot – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.