Gelencsér Tímea párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy éve él párkapcsolatban Gelencsér Tímea. Közösségi oldalán közös  fotóval számolt be az örömhírről. 

Gelencsér Tímea az elmúlt években nem igazán beszélt a magánéletéről. Sokan faggatták, árulja el, hányadán áll a férfiakkal, de ő általában kitérő választ adott.

Most azonban eljött az ideje annak, hogy hivatalossá tegye egy éve tartó párkapcsolatát, amiről a közösségi oldalán mesélt a rajongóinak.

"Régóta vágytam rá, hogy megoszthassak Veletek egy ilyen fotót! Sosem éltem kifelé a magánéletem és ezentúl sem tervezem, viszont szeretném, ha tudnátok, hogy lassan egy éve boldog párkapcsolatban élek. Mivel most már szeretnénk kettesben is elmenni egy-egy rendezvényre, el kívánjuk kerülni a további inkognitót. Köszönöm a barátaimnak, akik segítettek ezt ilyen hosszú időn keresztül titokban tartani, hogy ez az időszak tényleg csak kettőnkről szóljon! Örömmel osztom meg veletek ezt a hírt, és remélem, velünk együtt örültök Ti is"

- írta Timi, akinek Simon Mátyás, az FC Hatvan egykori játékosa rabolta el a szívét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.