Napi horoszkóp 2023. április 6.: A telihold sok ellentétet jelez csütörtökön

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön a Kos Nap és a Mérleg Hold kerül szembe egymással. A telihold hatására több lehet a konfliktus, az összetűzés, a türelmetlenség. Legyünk mégis minél diplomatikusabbak, és keressük a kompromisszumot. Az ünnepek előtt ez a legfontosabb.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Uralkodó bolygód, a Mars a sértődős Rák jegyében jár, ráadásul telihold is van csütörtökön. Mindez alapján most jobban teszed, ha alaposan megválogatod a szavakat. Ráadásul könnyen túllőhetsz a célon a türelmetlenséggel, amit lesz, aki egyenesen támadásnak, agressziónak vél.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


A csütörtöki telihold kicsit feszültté tesz mindenkit. Erre mindenképpen figyelj egész nap, és akkor elkerülöd a vitákat, a felesleges számonkéréseket, netán a kritikákat. Van minek örülnöd, koncentrálj inkább arra. Meg egyébként is, holnap kezdetét veszi a pirosbetűs Ünnep!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


A csütörtököt már a készülődés öröme és izgalma járja át. Élvezd ki ezeket a pillanatokat, hiszen az ünnep lényege, hogy kiszakadjunk a megszokott kerékvágásból. Az éjszakai álmodat a telihold zavarhatja meg – egy nyugtató kamillatea lefekvés előtt segíthet!

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


A belső békéd mindennél fontosabb. Ehhez pedig lényeges, hogy meg tudd osztani az érzéseidet, gondolataidat másokkal. Ne gubózz most be! Mondd el a másiknak az örömödet, a bánatodat is! Csütörtökön igazán mély beszélgetésben lehet részed.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Csütörtökön a szokásosnál türelmetlenebb, ingerültebb lehetsz – tudjuk be ezt a teliholdnak. A lelkedben zajló változásokat ugyanakkor nem biztos, hogy a kollégák orrára kellene kötni. És a családtagjaid is szebb szavakat érdemelnének tőled...

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


A csütörtöki telihold próbára tehet téged egy nagy feladattal. Csak a szívedre hallgass, és akkor könnyedén állni fogod a sarat. A próbatételeken keresztül ismerszik meg az ember, ezt te is tudod. Rólad az derül ki ma, hogy mennyire kedves és segítőkész vagy!

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.