Piquének tele lett a hócipője Shakirával és a rajongóival

Forrás: AFP/Josep Lago -
fenyegetés Shakira Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A visszavonult labdarúgó torkig van az exével és az ő rajongótáborával, akiket robotoknak tart.

A világsajtó részletesen beszámolt a Shakira által indított hadjáratról Piqué ellen, miután kiderült, hogy a sportoló megcsalta őt. Az énekesnő több platformon is gyalázta exe szeretőjét.

Piqué egy interjúban mesélte el, hogy az elején nagyon nehezen viselte a drámát és elérte azt a pontot, amikor legszívesebben a mélybe vetette volna magát egy szikláról. De aztán megtanulta, hogy csak az olyan fontos dolgok miatt érdemes aggódni, mint az egészség, a család és a barátok.

Forrás: AFP/Josep Lago

A fociklasszis a rajongók üzeneteire is kitért:

Az exfocista azonban már nem izgatja magát miattuk: „Nem ismerem ezeket az embereket. Nekik nincs igazi életük, minek idegesítsem magam miattuk? Sosem fogok találkozni velük, ezek robotok" – mondta, majd hozzátette, hogy ez az egészséges hozzáállás, mert ha törődne mások véleményével, halott ember lenne. „Ha azt látják rajtad, hogy kiborulsz, akkor győztek. Meg kell mutatnod, hogy teszel rájuk" – idézte a hírességet az Index.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.