Súlyos balesetet szenvedett Köllő Babett

https://www.instagram.com/kollobabett/ -
Ütős Ötös Köllő Babett baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a TV2 új game showjában, az Ütős Ötösben idézte fel a kellemetlen élményeket.

A hétfőn indult műsorban akár 10 millió forintot is lehet nyerni, és közben a sztárok személyes titkai is napvilágra kerülnek. Például Sydney van den Bosch-ról kiderült, hogy egy meztelen videó kering róla az interneten, míg Varga Viktor öccse elmesélte, hogy egyszer lecsukták őket külföldön.

Köllő Babett a tegnapi adásban osztott meg egy fájdalmas emléket a múltjából, s azt is elárulta, hogy a baleset után tudta-e folytatni a darabot, amelyben épp játszott.

Köllő Babett https://www.instagram.com/kollobabett/

„Győri Nemzeti Színház, nyitány, kortina szétmegy, én pedig – gondoltam – belépek a fényembe, ám mögöttem elfelejtették becsukni az énekkari árkot... Valahogy kitápászkodtam. Lement a teljes nyitány, azt még nyilván végigénekeltük. A körmömet megtaláltam a színpadon, és az egész hátsó combom egy nagy, lila bevérzés volt, de nem tört el a bokám. Jött az orvos, de visszaálltam a jelenetbe" – idézte a sztárt a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.