Új jövevény Kulcsár Edináék családjában - már közös fotót is posztolt a büszke apuka

kutya G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
G.w.M és Kulcsár Edina, akik hamarosan első közös kislányukat köszönthetik, új taggal bővítették családjukat: egy aranyos kiskutya, Jin érkezett hozzájuk. G.w.M az Instagramon mutatta be az új kedvencüket a rajongók legnagyobb örömére.

Az egykori szépségkirálynő, Edina nemrég kijelentette, hogy nem fél a szüléstől, és alig várja a nagy találkozást a kis Amarával. A szerelmesek a jelenlegi otthonukban maradnak egy ideig, de a jövőben tervezik, hogy kertes házba költöznek.

A legifjabb családtag, Jin hamarosan Amarával együtt teszi teljessé az ismert famíliát, a pár pedig a rajongóknak kedvezve örömmel osztja meg a boldog pillanatokat a közösségi médiában is.

G.w.M legújabb képét, melyen a bundás csöppséggel látható, imádták a rajongók: bár egyesek kételkedek abban, hogy ez a fajta megfelelő-e egy kisgyerekes családnak, a zenész megnyugtatott mindenkit, mondván: az egész csak nevelés kérdése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.