Válnak, mégis együtt élnek: Peller Anna és Lukács Miki együtt utazott el a húsvéti hosszú hétvégén

Forrás: Peller Anna és Lukács Miki -
válás család húsvét Peller Anna házaspár Lukács Miki gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Márciusban, a közösségi médiában együtt jelentették be, hogy válnak, de azt is elárulták, hogy noha a házasságuk már nem működik, azért szeretik egymást és továbbra is közösen nevelik gyermeküket, sőt, nyaralni is együtt fognak majd. Úgy tűnik, eddig tartják is magukat az ígéretükhöz, legalábbis a húsvétot együtt ünnepelte Peller Anna és Lukács Miki, sőt, együtt is utaztak el pár napra pihenni. 

A pár továbbra is egy fedél alatt él, közös, pilisborosjenői házukban együtt nevelik a kislányukat, s a szüleikkel együtt, közösen ünnepelték a húsvétot, ahogy azt minden évben szokták. Sőt, Miki és Anna egy kisebb közös pihenést is beiktatott a hosszú hétvégén: Győrújbaráton töltöttek el együtt pár napot.

Peller Anna és Lukács Miki Forrás: Peller Anna és Lukács Miki

"Ahogy ígértük, most is jóban vagyunk, és együtt utaztunk el Győrújbarátra, ahol kellemesen töltöttük el az időt. Kirándultunk, pihentünk, főztünk és játszottunk. Annának sajnos a munka miatt hamarabb haza kellett mennie, kedden már a Reggeliben kezdett, holnap pedig a Madách Színházban lesz jelenése. Mi azonban a lányommal kicsit tovább maradtunk, és elmentünk az állatkertbe" – mondta el Lukács Miki a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.