"Most biztos sok anyuka utálni fog ezért" - Berki Mazsi a kislányáról vallott

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
Berki Mazsi főzés anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi főzőtudását csillogtathatja meg a Troll a konyhában című műsorban, ezzel kapcsolatban árulta el, mennyire mozog otthonosan a konyhában. 

A Troll a konyhában című műsorban több sztár mellett Berki Mazsi is megméretteti magát. A műsor koncepciója szerint minden nap van egy versenyző, akinek a feladata a társai által megfőzött étel elrontása. Mazsi ezzel kapcsolatban elárulta, otthonosan mozog a konyhában, ráadásul a gyerekével is nagy szerencséje van.

Berki Mazsi a Troll a konyhában című műsorban méretteti meg magát Forrás: Berki Mazsi/Instagram

"Azt mondanám, elég otthonosan. Szeretek főzni, jól is megy, legalábbis mások ezt mondják. Most biztos sok anyuka utálni fog ezért a kijelentésemért, de Emmácska is mindent megeszik, amit elé teszek! Igyekszem változatosan, egészségesen főzni neki, de nem tiltom a cukortól sem. Szerintem a mérteken van a hangsúly" – árulta el a Borsnak Mazsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.