Örökbe fogadták, végre találkozhatott a nagymamájával, aki pár nappal később elhunyt

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Nastco/Nastco -
nagymama örökbefogadás érdekesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rachel Ruiz, egy 35 éves örökbe fogadott nő évtizedes keresés után megtalálta szülőanyját és újra találkozott a nagymamájával, csupán néhány nappal azelőtt, hogy a 91 éves asszony elhunyt.

Rachel nevelőszülei mindig nyitottan beszéltek gyermekükkel az örökbefogadásáról. A lány a 18. születésnapjára megkapta szülőanyja információit, többek között egy kézzel írott levelet, ám ezek korlátozott adatokat tartalmaztak.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Nastco/Nastco

Sikertelen kísérletek után Rachel az ancestry.com oldalát használta, ami elvezette őt nagypapája gyászjelentéséhez. Facebookon talált rá a 52 éves Angie Howardra, a szülőanyjára, s azonnal feltűnt neki a köztük lévő hasonlóság.

Az anya-lánya páros hosszú évek után éppen időben vette fel a kapcsolatot egymással és találkozott újra, lehetővé téve, hogy Rachel még láthassa a nagymamáját, aki a találkozásuk után 3 nappal meghalt. Azóta Rachel megismerkedett tágabb családjával is, köztük a féltestvérével, akivel – mint kiderült – mindössze pár percre laknak egymástól – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.