"A négyéves kislányom elvesztése elegendő indokot adott ahhoz, hogy változtassak az életemen" - Dióssy Klári elhunyt gyermekéről beszélt

Forrás: hirado.hu -
halál Ridikül (műsor) feldolgozás Dióssy Klári interjú gyász család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegeden, a Magyar Televízió körzeti stúdiójában kezdte pályafutását Dióssy Klári, aki ma már a fővárosban él és a Ridikül című beszélgetős műsort vezeti. Fájdalmas oka volt a Budapestre költözésének: 4 éves kislánya halála. 

Dióssy Klári többször beszélt már élete tragédiájáról, amikor úgy érezte, hogy ezzel másoknak is segíthet. A műsorvezetőnek négyéves volt a lánya, amikor leukémiában elhunyt. Az emiatt érzett fájdalom - és a körzeti stúdiók megszűnése - adta neki a lökést, hogy elhagyja Szegedet, s Budapesten folytassa tovább az életét.

Dióssy Klári Forrás: hirado.hu

Klári azóta férjhez ment és született egy fia, aki ma már 9 éves. Gyermeke, Máté előtt sem titok, hogy volt egy testvére, Adél, a család otthonában több fotó is ki van téve Klári kislányáról. S bár videókazettákat is őriz róla édesanyja, azokat megnézni gyermeke halála óta nem volt lelki ereje.

A Story magazinnak adott interjúban gyászáról a műsorvezető azt mondta:

"A gyászfeldolgozás évtizedeken át tartó folyamat, de magától a témától már nem rettenek meg. Édesanyám, amíg élt, fel volt háborodva, ha a műsorban a vendégekkel bármilyen formában a halálról beszélgettem, kérdezgette, hogy ezt miért kell nekem. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy azáltal én is gyógyulok, amikor a sorstársaimnak segítek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.