Tragédiák sora Dióssy Klári életében: kislánya után édesanyját is elveszítette

Dióssy Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dióssy Klárinak idén lenne 20 éves a lánya, Adél. A kislány leukémiában halt meg négy és fél évesen, hosszú küzdelem után. Az MTVA műsorvezetőjének azóta kisfia született, de újabb tragédiát kellett átélnie: tavaly meghalt az édesanyja.

„Anyu teljesen váratlanul halt meg... Trombózisa volt. Nekünk ez nagyon drámai volt, nehezen éltük meg” – mesélte a Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban. „A halála előtt öt hónappal költöztek Budapestre vidékről, Kunszentmártonból. Ez nagyon nagy dolog volt, hiszen apuval már mind a ketten elmúltak hetvenévesek, mégis jöttek, hogy közelebb legyenek a kis unokájukhoz, Mátéhoz. Szerették volna látni felnőni és hogy egy kicsit fiatalítson rajtuk egy kisgyerek jelenléte. Minden olyan jó volt, aztán öt hónapra rá meghalt” – mondta el Klári.

A műsorvezető arról is beszélt, hogy kis híján belerokkant, amikor elveszítette a kislányát, de később mégis vállat gyereket. „Nem volt bennem félelem, hogy vállaljak-e még gyereket. Sanyi, a férjem is pont akkor jött az életembe, amikor úgy éreztem, készen állok valami újra” – vallotta a tévés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.