A bántó kommentek miatt éheztette magát a Született feleségek gyerekszínésze

testszégyenítés Született feleségek éheztetés Demi Lovato megszégyenítés Madison De La Garza bántalmazás Eva Longoria mentális egészség gyerekszínész evészavar zaklatás
Madison De La Garza, aki Demi Lovato fiatalabbik húga, felidézte, hogyan „éheztette" magát, miután gyerekkorában bírálat érte a megjelenése miatt. 

„Azok a reakciók, amiket a Született feleségek-karakteremre kaptam, egyszerűen megdöbbentőek voltak" – mondta a színésznő a „Heart of the Matter" podcastban kedden.

Így folytatta: „Sokan úgy álltak hozzá, hogy ők csak aggódtak az egészségemért, de én személy szerint úgy gondolom, hogy ez nem igaz, hogy csupán így csomagolták be, hogy ítélkezhessenek egy hatéves gyerek felett."

Madison De La Garza, Született feleségek Forrás: ABC

De La Garza, aki Demi Lovato fiatalabb féltestvére azt is elmondta, hogy órákat töltött azzal, hogy a YouTube-videók alatt a róla szóló megjegyzéseket olvassa, annak ellenére, hogy ilyen fiatalon nem is használhatott volna felügyelet nélkül a számítógépet.

„Őrülten sok időt töltöttem azzal, hogy végigolvassam ezeket a megjegyzéseket, melyek legtöbbje szörnyű volt. Mintha azt akarták volna, hogy meghaljak, amiatt, mert duci vagyok. Egyszerűen szörnyű volt. És ez akkor volt, amikor 7-8 éves voltam" – emlékezett vissza.

A jelenleg 21 éves De La Garza azt mondta, hogy a kegyetlen megjegyzések határozottan befolyásolták mentális egészségét, és végső soron hozzájárultak ahhoz, hogy nagyon fiatalon evészavar alakult ki nála.

Madison De La Garza napjainkban Forrás: Instagram/Madison De La Garza

De La Garza az ABC sikersorozatához a 4. évadban csatlakozott, mint Juanita Solis, Gabrielle Solis (Eva Longoria) és férje, Carlos Solis (Ricardo Antonia Chavira) örökbefogadott lánya. A gyereksztár azt is elmondta, hogy tudta, hogy Longoria megértette a fájdalmát és mindent megtett, hogy jobban érezze magát.

„A karakteremben az volt a poén, hogy ott volt Eva, ez a vékony, gyönyörű modell, akinek a lánya pont az ellenkezője. Azt hiszem, ő nagyon is tudatában volt annak, hogy ez hatással lesz rám" – mondta De La Garza, megjegyezve, hogy a színésznő, bár törődött vele, a problémáról nyíltan soha nem beszélgettek - írja a Page Six.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.