Schumacher Vanda Amerikából vette észre, hogy egy idegen lakik magyarországi lakásában

Forrás: RTLKLUB -
Tinder schumacher vanda lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ csinos műsorvezetője, aki jelenleg Los Angelesben él, furcsa felfedezést tett egy Tinder-profilban.

Az egyik barátnője küldött neki egy képet, amelyet egy ismeretlen férfi, a harmincéves Bon nevezetű Tinder-felhasználó osztott meg. Vanda úgy gondolja, hogy a fénykép a magyarországi lakásában készült.

Schumacher Vanda Forrás: RTLKLUB

A műsorvezető az Instagramon osztotta meg a képet, és kifejezte csodálkozását a szokatlan helyzeten. Vanda úgy véli, hogy a háttérben látható konyharuha egyértelmű jele annak, hogy a kép az ő otthonában készült. Emellett azt is megjegyezte, hogy a fotón néhány ismeretlen tárgy is feltűnt, köztük Gucci márkájú termékek, amelyeket szívesen megtartana a titokzatos bérlőtől.

Vanda azon töri a fejét, hogy vajon a rokonai kiadhatták-e a lakást a távollétében. A helyzetet humorral kezelő műsorvezető megjegyezte, hogy legalább tisztán tartják a kéglit, amint az a képen is látszik – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.