Ezeket a stílusos kiegészítőket szerezd be idén nyárra

Forrás: Shutterstock/Rosshelen -
fashion week tippek-tanácsok stílusosan nyáron magazin kiegészítők
Igaz, hogy még csak májust írunk, ám végre egyre melegebb és naposabb az idő, így érdemes kicsit körülnézni, hogy milyen nyári kiegészítőket szerezzünk be az idei szezonra.

Ez a tél, ha nem is sikeredett vészesen hidegre, azt azért bátran állíthatjuk, hogy viszonylag sokáig tartott. Kis túlzással még a húsvéti tojásokat is majdnem a hóban keresgéltük, de gumicsizma és kabát tényleg kellett hozzá. Éppen ezért mostanra mi nagyon kiéheztünk egy kis napsütésre és melegre, ennek köszönhetően pedig

már május elején a forró nyári napokról fantáziálunk, na meg arról, hogy milyen kiegészítőkkel dobjuk majd fel az outfitünket, ha végre tényleg beköszönt a kánikula.

Kalapok

Természetesen az elsők között egy nyári kalap megvásárlását javasoljuk mindenkinek. Hiszen, ha itt a nyár, akkor itt a perzselő napsütés is, ami ellen nem árt némi védelem - akkor is, ha ezt vártuk hónapok óta. És mi védhetne jobban a napszúrástól (a hajunkat meg az UV-károktól), mint egy praktikus kalap vagy sapka. Legyen szó nagy karimával rendelkező szalmakalapról, különféle bucket hat fazonról vagy baseball sapkáról, 2023 nyarán mind trendi lesz, így szerezzük be a számunkra legjobban tetsző fazont.

Napellenző

Ha már a fejfedőknél tartunk, akkor nem mehetünk el szó nélkül a napellenzők mellett sem. Már az elmúlt években is szembejött velünk egy-egy ilyen darab, idén pedig még több helyen láthatjuk majd, mert bizony ez a kiegészítő is rendkívül divatossá vált. Hordhatjuk a strandon, sportoláshoz, a parkban, de a városban is - minden alkalomra akad megfelelő. Választhatunk számos fazon, anyag és stílus közül: sportosan praktikus, letisztult, csajos, szalma, műanyag, csipke, vászon, csatos, tépőzáras, megkötős... kinek melyik áll legközelebb a szívéhez.

Hordhatjuk a strandon, sportoláshoz, a parkban, de a városban is Forrás: Shutterstock/Halay Alex

Kendő

A kendő szintén egy örök, nyári klasszikus, amely ráadásul rendkívül sokoldalúan használható. Egy nagyméretű kendő a csípőnk köré tekerve strandszoknya, amelyben elszaladhatunk lángosért; a vállunkra terítve stóla, ami megvéd a leégéstől vagy a didergéstől egy hűvösebb nyári estén (vagy a 18 fokra lehűtött villamoson). Ugyanakkor idén a fejünk köré is csavarhatjuk, mert a fejkendők újra a reneszánszukat élik, és igazán fel tudnak dobni egy kissé unalmas szettet is. Tengerpart, fesztivál, badacsonyi bortúra? Mindegy, de kendő legyen nálad!

Legyező

A legyező már egy extrább nyári kiegészítő, amelyet – tudjuk jól! -, nem mindenki érez a magáénak. Mégis érdemes legalább egyszer a tükör elé állni egy nekünk tetsző darabbal és megfigyelni, mennyivel stílusosabbá varázsolja a megjelenésünket.

Öltöztet, különlegesebbé tesz, ráadásul hihetetlenül praktikus egy igazán forró, nyári napon!

Csak néhány csuklómozdulat és máris felszárítja gyöngyöző homlokunkat, a nőiességünkkel pedig csodát tesz...

A legyező öltöztet. Forrás: Shutterstock/Rosshelen

Napszemüveg

Természetesen a napszemüveg sem maradhat ki a nyári kiegészítők számbavételekor, hiszen enélkül szinte létezni sem lehet a vakító napsütésben. Persze a napszemüveg nem csupán hasznos, de imádnivaló is, hiszen ahány fazon, annyi megjelenés. Idén még mindig a hatalmas lencsével rendelkező darabok lesznek a legdivatosabbak, és természetesen a fekete szín továbbra is hódít – mind a keretek, mind a lencsék világában. 2023 nyarán azonban a klasszikus megjelenés mellett egyre inkább figyelmet követel magának a bohókás, igazi vakáció hangulat, ami furcsa fazonú és élénk színű keretekben, valamint szivárványos lencsékben nyilvánul majd meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.