Durván elhagyta magát az egykori szexszimbólum - Így néz ki most Bridget Fonda

Bridget Fonda életmód lesifotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bridget Fonda nem sűrűn mutatkozott a nyilvánosság előtt az elmúlt években. Aki fénykorában látta utoljára, ma bizonyára rá sem ismerne.

Fonda a '90-es évek ikonikus filmjeiben tűnt fel, például a Keresztapa III-ban, a Szimpla ügyben és az Egyedülálló nő megosztaná című alkotásban, ám 2002-ben elhatározta, hogy visszavonul a színészettől.

Egyedül álló nő 1992, Bridget Fonda Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Columbia Pictures Corporation/Columbia Pictures Corporation

Legutóbb tavaly készült róla fotósorozat Los Angelesben, ahol bevásárlás közben kapták lencsevégre. Ekkor már 12 éve nem vetült rá erős reflektorfény, így a képek nagy meglepetést okoztak a rajongók számára, akik konstatálták, hogy a kedvencük sokat változott az évek alatt – szúrta ki a Ripost.

Bridget Fonda durván elhagyta magát Forrás: TheImageDirect.com/Byline: TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.