Napi horoszkóp 2023. április 23.: az Oroszlánt elragadják az érzései, a Mérleg a megérzéseire hallgasson

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntőnek pedig figyelnie kellene a hirtelen ötleteire, mert most nagyon is jó fejleményekhez vezetnek ezek a sugallatok. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Ha te valakit szeretsz, akkor azt őszinte szerelemmel szereted. Minden más jegynél nehezebbre esik neked, hogy mást mutass, mint a valós érzéseid. Így aztán könnyen megbánthatsz valakit, akit pedig nem kellene, más valakit viszont boldoggá tehetsz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Kissé gyanakvó lehetsz. Sajnos ezt az érzést kivetítheted a baráti körödre is vasárnap: akár úgy, hogy egyesekben áldozatot, másokban viszont bűnöst vagy képes látni. Az igazság ennél sokkal bonyolultabb.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Család problémáidat őszinte beszélgetéssel oldhatod meg a legkönnyebben, és vasárnap erre módod is nyílik. Fontos azonban, hogy a beszélgetőpartnered az legyen, akivel a gondod van. Nem igaz, hogy lehetetlen a megértés. Muszáj próbálkozni! Minden más csak pletykálkodás.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Úgy érzed, igazán kiérdemelted már, hogy a babérjaidon pihenj. A jegyedben járó Mars ugyanakkor mégis aktivitásra kényszerít. Most mégis inkább a sport terén, vagy a hobbikertedben tevékenykedj. Pihenj, ne dolgozz! Jövő héten is szükség lesz az erődre.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)


Úgy érzed, le kell zárnod egy életszakaszt, de ne gondold, hogy a döntés minden téren a te kezedben van, és az teljesen racionális. Az érzelmek olyan váratlanul önthetnek el, hogy te magad is meglepődsz azok erősségén. Ez az igaz szerelem próbája lehet.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Vasárnap sértődékeny lelkiállapotban vagy, és ez picit megnehezíti, hogy a másokkal való kapcsolatában előbbre lépj. Az első pedig az lenne, ha le tudnád zárni egy régi sérelmedet. Akár kimondatlanul is, hiszen a tetteid úgyis beszédesebbek.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.