Botrány a Hal a tortán forgatásán - Valkusz Milánnak elege lett Paprika Dorinából

Forrás: TV2 -
Paprika Dorina Hal a tortán forgatás Schobert Lara Papadimitriu Athina Valkusz Milán Visváder Tamás összeveszés botrány
Folyamatos volt az adok-kapok Visváder Tamás és Paprika Dorina, valamint az utóbbi és Valkusz Milán között a Hal a tortán új hetének forgatásán.

Patrik azzal húzta Dorinát, hogy Instagram-posztjai alapján ő milliomos és egy palotában él, amit a lány folyamatosan tagadott, Dorina pedig nem tudott leszállni Milánról és Schobert Laráról, akiknek szerinte jobban is meg kellene ismerniük egymást.

Egy ponton Valkusz Milánnak elege lett, és rászólt Gáspár Győző keresztlányára, a 2022-es Séfek Séfe című műsorból ismert Paprika Dorinára:

„Miről beszélsz? Barátnőm van!"

Dorina azzal védekezett, hogy ő csak arra gondolt, hogy mivel eddig nem találkoztak Larával, ideje, hogy megismerjék egymást, de senki nem hitt neki.

Dorina Tomival is csipkelődött, azt forszírozva, hogy talán nem is ő maga főzte a vacsorát, mert ahhoz túlságosan is finom az étel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.