Helen Mirren nagyon izgatott volt, amikor kiderült, hogy ágyba kell bújnia Harrison Forddal

Forrás: AFP/John Macdougall -
Helen Mirren ágyjelenet sorozat 1923 Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 1923 című Taylor Sheridan-sorozatban házasprt alakít a két világsztár. A 77 éves Mirren egy érdezz-felelek alkalmával mesélt arról, hogy nagyon izgatott volt, amikor megtudta, hogy ágyjelenetet is forgatnak majd Harrison Forddal

Az Oscar-díjas színésznő azt mondta, hogy bár nyakig fel volt öltözve, mégis izgalmasnak találta a helyzetet:

"Ott feküdtem, és azon gondolkodtam, hogy egy ágyban vagyok Harrison Forddal. Annyira izgatott voltam, hogy el sem tudom mondani. Közben úgy kellett tennem, mintha laza lennék" - mesélte a brit színésznő, aki viccesen azt kérte: el ne mondják a 80 éves sztárnak, amit vele kapcsolatban mondott.

Helen Mirren Forrás: AFP/John Macdougall

Mirren és Ford nem most találkoztak először: együtt szerepeltek Peter Weir 1986-os A Moszkító-part című filmdrámájában. A színésznő Fordról azt mondta, "rendkívül nagylelkű és hihetetlenül profi".

Az év elején Ford is méltatta Helen Mirrent: Stephen Colbertnek a The Late Show-ban azt mondta, a színésznőnek nagy szerepe volt abban, hogy elfogadta a szerepet. - írja az Entertainment.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.