Ez volt az Oscar-gála legszebb pillanata: Indiana Jones és Picúr videója bejárta a világhálót

Oscar-gála Oscar-díj Oscar 2023 Ke Huy Quan Harrison Ford Picúr Minden, mindenhol, mindenkor Indiana Jones
Magyar idő szerint hétfőn hajnalban adták az idei Oscar-díjakat. A gálán hatalmasat tarolt a Minden, mindenhol, mindenkor című film, mely összesen hét kategóriában találtatott a legjobbnak.

Az alkotás elnyerte a legjobb filmnek járó szobrocskát is, a győztes film címét pedig Harrison Ford olvasta fel a borítékba rejtett kártyáról. Ezután a film minden alkotója, köztük a színészek is a színpadra szaladtak és ekkor történt az idei gála talán legfelemelőbb momentuma. A Minden, mindenhol, mindenkor férfi sztárja, Ke Huy Quan ugyanis szinte Harrison Ford nyakába ugrott.

Ke Huy Quan az este folyamán már egyszer a színpadra állhatott, ugyanis a legjobb férfi mellékszereplőnek járó arany szobrot neki ítélték az amerikai Filmakadémia tagjai. Quan élete nagyon nehezen indult, ugyanis menekülttáborban élt, mielőtt gyerekszínész lett volna belőle. Egyik legemlékezetesebb szerepét pedig pont Ford oldalán, az Indiana Jones és a végzet templomában játszotta. Quan volt ugyanis Picúr, aki Jones mellé szegődik aktuális kalandja során.

Az ominózus nagy találkozás, Ford és Quan ölelkezése a lenti videóban:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.