Közel 5 milliárd forintért árulják Galambos Lajos kastélyát - a hirdetés kisebb derültségre adott okot

Forrás: Végh István/Bors -
Galambos Lajos poén ingatlan Lagzi Lajcsi kastély eladás
Galambos Lajos múlt szerdán foglalta el celláját a baracskai börtönben, ahol 3 év 6 hónapos szabadságvesztését tölti. Ingatlanjai közül többet is árul, köztük az híres kastélyát is, melynek irányára közel 5 milliárd forint. 

A 920 négyzetméteres villa nem véletlenül kerül ennyibe, a kétszintes épületben egyebek mellett12 hálószoba és 12 fürdőszoba van, és egy hatalmas birtokon terül el. A megbízott tatabányai ingatlaniroda részletezi a boldogasszonypusztai ingatlan előnyeit, de a költségeiről nem igazán ad infót.

Ingatlanjai közül többet is árul, köztük az híres kastélyát is Forrás: oh.hu/ingatlanok

És itt jön a poén, amire a Bors hívja fel a figyelmet: Galambos Lajos éppen azért ül börtönben és azért kapott 3 év 6 hónap letöltendő szabadságvesztést, mert nem tudta bebizonyítani, hogy a nullás, vagy minimális fogyasztást rögzítő mérőórák a valós adatokat tartalmazták. Így nem is csoda, ha az ingatlanos sem tudta megadni az adatokat, melyeket a lap szerint fentiek ellenére sem ártana beírogatni a megfelelő helyekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.