Berki Krisztián édesanyja elárulta: ez okozta a fia halálát

Fotó: Koncz Márton - Origo
Fotó: Koncz Márton - Origo -
halál anabolikus szteroid Berki Krisztián édesanyja halál oka boncolási jegyzőkönyv testépítés Berki Krisztián
Berki Krisztián édesanyja tudott róla, hogy fia anabolikus szteroidokat szed, ahogy azt is, ezek mennyire ártalmasak. Könyörgöt is fiának, hogy fejezze be, hiába. A néhai sportoló úgy érezte, a testépítés miatt szükséges, hogy a szerekkel éljen. 

Sokan gondolták úgy, hogy Berki tavaly május 6-án bekövetkezett halálát a drogok okozták, ám édesanyja ezt cáfolja. Júlia, aki csak nemrég kapta meg Berki Mazsitól a boncolási jegyzőkönyvet, azt állítja, hogy fia halálához nem a kábítószerek, hanem valami egészen más vezetett.

Berki Krisztián temetése Fotó: Koncz Márton - Origo

"Krisztián tömte magába az anabolikus szteroidokat. Erről én is tudtam. Persze, mint az egészségügyben otthon lévő valaki, aggódtam, és könyörögtem neki, hogy ne szedje ezeket a vackokat! Aki ismerte Krisztiánt, az jól tudja, hogy teljesen hiába mondtuk neki, hiába figyelmeztettük, mert ha ő egyszer a fejébe vett valamit, abból nem engedett. Testépítő volt, és úgy gondolta, hogy ez a dolog nem működhet a szteroidok nélkül. Tönkre is tette a szívét" - mondta el az édesanya a Kiskegyednek, hozzátéve, hogy a celebnek nagy lelki törést okozott, amikor rájött, hogy megszűntek a médiában a munkalehetőségei.

"Más is lecsúszott már, aztán valahogyan kimászott a gödörből. Krisztián azonban ezt nem tudta elviselni. Láttam én sírni is a fiamat, senkinek nem kívánom azt a szívfájdalmat, amit akkor átéltem" - mondta el Berki Kritsztián édesanyja, Júlia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.