Alig egy évvel a tragédia után Berki Krisztián édesanyja végre megtudja, mi okozta a fia halálát

tv2 -
Berki Mazsi Berki Krisztián édesanyja boncolási jegyzőkönyv Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 6-án lesz egy éve, hogy Berki Krisztián távozott az élők sorából. Halálának okát az özvegy Berki Mazsi nem szeretné a nyilvánosság elé tárni, anyósának is csak közel egy évvel a tragédia után hajlandó elárulni.

Közel egy évvel fia halála után, Júlia asszony még mindig képtelen elhinni, hogy gyermeke nincs többé, nem hallhatja még egyszer a hangját és nem találkozhat vele. Berki Krisztián édesanyja úgy gondolja: ha tudná, hogy mi okozta a fia halálát, könnyebben fel tudná dolgozni a tragédiát.

Közel egy évvel a médiaszemélyiség halála után a napokban kerül sor arra, hogy Berki Mazsi megmutatja anyósának a boncolási jegyzőkönyvet.

Alig egy évvel a tragédia után Berki Krisztián édesanyja végre megtudja, mi okozta a fia halálát tv2

"Hamarosan itt lesz a fiam halálának az első évfordulója. Felfoghatatlan, hogy már egy év eltelt. Hatodikán kimegyek hozzá a temetőbe, mi mást csinálhatnék?... Találkozom majd Mazsival és az unokámmal is, és végre belenézek azokba a papírokba. Azt beszéltük meg, hogy megnézhetem, és megtudhatom végre a pontos okokat. Bár sok találgatás napvilágot látott, és beszélnek mindenfélét az emberek, más érzés lesz a saját szememmel látni. Nehéz lesz, de muszáj szembenéznem az igazsággal. Hátha valamiféle megnyugvást kapok ettől. Nem tudom. Félek is az igazságtól, de érzem, hogy muszáj lesz szembenéznem vele"

- nyilatkozta a Borsnak Júlia asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.