Többféle ajándékkal készült a koronázásra Novák Katalin - a köztársasági elnöktől túrabakancsot is kap III. Károly király

túrabakancs Kamilla királyné Novák Katalin koronázási ceremónia köztársasági elnök koronázás III. Károly III. Károly király
Novák Katalin köztársasági elnök is meghívót kapott III. Károly király koronázására, melyre férjével, Veres Istvánnal utazik, és ahova természetesen nem üres kézzel érkezik majd. 

A köztársasági elnök a Facebookon osztotta meg a meghívót, amit a brit uralkodó koronázási ceremóniájára kapott - posztjából az is kiderült, hogy a meghívást elfogadta, így pénteken férjével Lonndonba utazik.

A Blikk a Köztársasági Elnöki Hivataltól tudta meg, hogy milyen ajándékokkal készül Novák Katalin a koronázásra.

A egyik ajándék Marton László lovas kisplasztikája (Martonnak több alkotása is gazdagítja a brit uralkodó gyűjteményét). Burger Barna a „The Blue Rambler" című fotókötete szintén a az ajándékok között lesz, ahogy egy-egy pár egyedi tervezésű, kiváló minőségű Mauna túrabakancs is, III. Károly és Kamilla névjelével gravírozva. Mint az köztudott, a király nagyon szeret túrzni, Erdélyben is többször járt már ilyen céllal.

A koronázásra meghívott vendégek minden perce be lesz osztva, a program szigorú protokoll szerint zajlik majd. Az eseményen külön szektort biztosítanak az állami vezetőknek, innen fogja megtekinteni az eseményt Novák Katalin és férje - tudta meg a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.