Ennél nagyobbat nem is hibázhatott volna Németh Lajos - a meteorológus mindenkitől bocsánatot kért

Forrás: Facebook/Németh Lajos meteorológus -
meteorológia Szerencsekerék Németh Lajos tévedés időjárás Kasza Tibi hiba
Noha a meteorológusok mindent megtesznek, hogy minél pontosabb időjárási előrejelzést adjanak az embereknek, az időjárás szeszélyes, és olykor szakembernek, hétköznapi halandónak egyaránt nem kis meglepetést okoz. 

"Időnként az időjárási frontok is kifürkészhetetlenek" - válaszolta Németh Lajos a TV2 Szerencsekerék című vetélkedőjében Kasza Tibi kérdésére, hogy karrierje során volt-e igazán nagy hibája.

Németh Lajos Forrás: Facebook/Németh Lajos meteorológus

A meteorológus, aki hallgat at időjós megszólításra is, elmesélt egy történetet a 90-es évekből, amikor előző nap azt állította a televízióban, hogy másnap nem kell számottevő csapadékra számítani, ám amikor szokásához híven reggel kitárta 8. emeleti lakása teraszajtaját, azt látta, hogy az erkélyen 30 centiméter magasan áll a hó.

"Voltak, akik arról panaszkodtak, hogy nem találják az autójukat" - mesélte az ominózus esetről Németh Lajos, aki még aznap este, az időjárásjelentésben kért bocsánatot minden nézőtől, akit "átvert" előző napi jóslatával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.