Heti horoszkóp 2023. május 15-21.: Változatos és nagyon izgalmas hét vár ránk

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp magazin ezotéria
Szinte csak kapkodjuk a fejünket, mennyi minden változást hoz ez a hét. A Jupiter belép a Bikába, a Mars az Oroszlánban, míg a Nap az Ikrek jegyében halad tovább, és akkor még nem is említettük az újholdat. Nem kell nagyon aggódni, ezek a változások most kifejezetten izgalmasak és örömteliek lesznek.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)
Ez a hét igencsak mozgalmas lesz az égen, és itt a földön is. Három nagy bolygó jegyet vált, és még újhold is lesz. Ez mind arra jó, hogy új fejezetet nyiss életed bármelyik területén. A legnagyobb horderejű változást Jupiter hozza, ami kedden késő délután lép ki a Kosból. Innentől javulni kezd az anyagi helyzeted. Szombaton bolygód, a Mars átlép az Oroszlánba, ami inspirálóan hat rád.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)
Olyan érzésed lesz, hogy eljött a te időd. Igazad van, hiszen kedden késő délután Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép a jegyedbe, és jövő júniusig szerencsét hoz neked. Másik nagyszerű égi hír számodra, hogy pénteken újhold lesz a Bikában. Ez remek lehetőség arra, hogy megújulj. Minden, amit most kezdesz, elindul feléd a megvalósulás útján. A részleteket hétvégén kellene kidolgoznod...

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)
A héten türelmetlenség lehet úrrá rajtad, szíved szerint hajtanád az időt. Ennek oka lehet, hogy vasárnap lép be a Nap az Ikrekbe. Ezzel elindul a te hónapod, és jön a születésnapod. Előtte a föld dominancia azt jelenti, hogy a tényekre kellene támaszkodnod. Ne elméleteket gyárts, hanem lépj a cselekvés mezejére! Csak ez fog eredményeket és sikereket hozni neked. Hétvégén kezdheted szervezni a szülinapi bulidat.

Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)
Biztos örülni fogsz neki, hogy Jupiter kedden kilép a Kosból. Ezzel megszűnik egy olyan nyomás, ami megnehezítette a dolgodat az elmúlt hónapokban a munkahelyeden. Az is jó hír, hogy Mars szombaton kilép a Rákból, mert innentől kevésbé leszel ingerült és türelmetlen. Szóval csupa kedvező folyamat indul el a héten. Persze a kézzel fogható eredmények jöhetnek kicsit később...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)
Hűha, nem mindennapi az a változás, amelyet ezen a héten fogsz tapasztalni. Kedden Jupiter jegyet vált, ami érintheti a főnököd személyét vagy a te pozíciódat. A pénteki újhold is ezt erősíti meg. Szombaton Mars belép az Oroszlánba. Innentől felpörögsz. Vigyázz, hogy sose kapkodj! Vasárnap a Nap lép az Ikrekbe. Ez álmaid, vágyaid megvalósulását hozza kézzel fogható közelségbe...

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)
Neked kedvez a keddi Jupiter jegyváltása és a pénteki újhold is. A terveidet csiszolgathatod, és megteheted az első tollvonást is. Nem kell tovább várnod, persze kapkodnod sem kell. Ez a magvetés ideje szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Minden, amibe most vágsz bele, meghozza a gyümölcsét később/hamarosan. Hétvégén sem dőlhetsz hátra: két nagy bolygó vált jegyet: a Mars és a Nap... - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.