A pszichológus szerint Vajna Timi arra használja a testét, hogy külső megerősítést kapjon

Vajna Timi pszichológus meztelenség fotó Vajna Tímea
Miközben rendszeresen arról posztol, hogy szeretne végre anyává válni, szinte meztelenül pózol a fotóin Vajna Timi, aki a szakember szerint leginkább külső megerősítésre vágyik. Némelyik képe még követőit is sokkolta, bár tény, hogy több dicséretet kaptak félmeztelen képei, mint kritikát. 

Gyermeket szeretne, álltólag az apajelöltje is megvan Zoltán személyében, aki két évvel ezelőtt a kezét is megkérte, ám a jegygyűrűje hol rajta van, hol nincs. Ebből persze még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, ám a Bors által megkérdezett szakértő szerint kérdés, hogy valóban van-e párja Timinek.

Dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus szerint lehet kapcsolat a modell kérdéses párkapcsolata, szexi fotói és a sikertelen próbálkozások között.

"Egy stabil, erős érzelmi háttér, ami a párkapcsolat alapja, jobb esetben szükséges és elengedhetetlen a gyerekvállalás esetében, persze kérdés, hogy valójában van-e?" - teszi fel a kérdést a szakember, aki úgy gondolja: azt, hogy évek óta nem sikerül teherbe esnie, az is okozhatja, hogy valójában még nem született meg benne a döntés az anyaságról, mint elköteleződésről.

A szexi fotókkal kapcsolatban a pszichológus azt mondta:

"Aki ilyen sokat mutató képet oszt meg, az tisztában van a külső adottságaival, és a testét használja, hogy külső megerősítést kapjon. Feltételezhető, hogy figyeli a visszajelzéseket és ebből töltekezik, ezt használja az énképe megerősítésére. Az a jelenség, miszerint Timi ujján az eljegyzési gyűrű hol ott van, hol pedig nincs, illetve a párkapcsolatával való ködösítése, szintén kérdéseket vet fel, hogy nem egy játszmáról van-e szó, amivel a rajongók érdeklődését kívánja fenntartani."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.