Külföldön, családja nélkül kezdett új életet az Exatlon egykori kihívója

Forrás: Instagram/Adu László -
külföld Adu László Új élet alkohol család adósság Exatlon
Tele volt adósságokkal Adu László, aki itthon az építőiparban nem talált jólfizető állást. A közösségi médiába sokszor részegen bejelentkező sportoló végső elkeseredésében döntött úgy, hogy Németországban próbál szerencsét, ahova családja nélkül költözött ki. 

Nagyon hiányzik Lacinak a családja, ám a német futármunkának pozitív folyománya is van: az Exatlon kihívója letette a poharat, már nem fogyaszt alkoholt.

Adu László Exatlon Hungary Forrás: Instagram/Adu László

"Ha van pár euróm, akkor nem sört veszek belőle, hanem félreteszem" - mondta el a Borsnak, ahogy azt is, hogy nemrég elbizonytaanodott. Annyira hiányoztak már neki az otthoniak, hogy eldöntötte, hazajön.

"Az egyik ismerősöm marasztalt és segített nekem abban, hogy kivegyünk egy albérletet itt Münchenben. A párom és a kisfiam egy hónap múlva jönnek ki, addig rendbe kell tennem a lakást, mert az előző lakó lelakta. Ez viszont egy új lehetőséget hozott magával: mivel építőiparban dolgozom, felajánlották nekem, hogy kapok lakásokat, amiket fel kell újítani. Alakul az életem" - lelkendezett a lapnak a sportoló, aki ma már minden pénzt azért tesz félre, hogy felesége és kisfia semmiben ne szenvedjen hiányt.

Új TikTok-csatornáján pedig edzős videókat tesz közzé, és azo dolgozik, hogy meglegyen az 1000 követője, hogy ezzel is pénzt kereshessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.