Tabáni István az apaságról: "A gyerekeim hiperaktívak, állandó köztük a harc"

Forrás: Tabáni István / FB -
gyerekek család apaság Tabáni István
A 2009-es Csillag születik győztese igyekszik megteremteni az egyensúlyt a család és az éneklés között, ám ez nem mindig egyszerű. 

„Még mindig főállású énekes vagyok, de természetesen egyben apuka is, ráadásul a fiaim még picik, 5 és 2 évesek. Nagyon dolgozom azon, hogy mindkét szerepben jól helytálljak, de nagyon nehéz megteremteni az egyensúlyt. Biztos van sok család tündéri, könnyen kezelhető gyerekekkel, az enyémek viszont hiperaktívak. Köztük is állandó a harc, ami sok energiát elvisz. A nagyobbiknál egyébként már megmutatkozott, hogy jó a hallása, szóval nem tartom kizártnak, hogy követnének engem a művészi pályán. Annak ellenére, hogy számos buktatója van ennek a hivatásnak, az kevés, hogy valaki szépen énekel" - mesélte a családjáról Tabáni, aki már 13 éve van együtt feleségével, Csillával.

Tabáni István és felesége, Csilla Forrás: Tabáni István / FB

Az énekes örülne, ha néha lenne a kezében egy kézikönyv, ami segíti a gyereknevelésben, ám ennek híjján a megérzéseire hagyatkozik.

„Az lesz majd a visszaigazolás, ha a fiaim kicsit nagyobbak lesznek, rám néznek, és kimondják: apa, szeretlek és feltétel nélkül bízom benned" - mondta Tabáni István a Metropolnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.