Dubajban talált rá a szerelem Malek Miklósra

Fotó: Szabó Balázs [origo] -
szerelem Malek Miklós Dubai
Dubajban talált rá a szerelem a zenei producerként dolgozó Malek Miklósra. Az X-Faktor egykori mentora elmesélte, hogyan találkozott a párjával. 

Két évvel ezelőtt nyolc év házasság után váltak el útjaik Malek Miklósnak és feleségének. A zenei producer nem gondolta volna, hogy valaha újra szerelmes lesz, azonban Dubajban ismét eltalálta Ámor nyila.

Dubajban talált rá a szerelem Malek Miklósra Fotó: Szabó Balázs [origo]

"Dubajba a szívem hozott, és nagyon boldog vagyok, hogy így alakult. Tavaly előtt nyáron vitorláztunk a barátaimmal, és megosztottam egy igazi nyaralós képet, ami után nem egy pozitív komment érkezett hölgyektől. Köztük valakitől, akivel ugyan Los Angelesben már találkoztunk, de akkor nem volt nyitott komolyabb kapcsolatra. Most azonban levelezni kezdtünk, és egyszer csak azt vettem észre, hogy órákat telefonálunk, és tudtam, hogy sokkal többet szeretnék vele lenni. Megkérdezte, van-e kedvem szilveszterkor meglátogatni Dubajban. Egy percig nem gondolkoztam a válaszon, onnan pedig már csak összepakolni jöttem haza"

– msélte az X-Faktor egykori mentora a Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.