Malek Miklós a tehetségkutató mentoraként vált országszerte ismertté, életéről évek óta nem tudhatunk semmit. Most elárulta, sajnos a házassága 8 év után véget ért.

Malek Miklóst az X-Faktor mentoraként ismerte meg az ország, de hiába lett hihetetlenül népszerű, életét mindig megtartotta magának. Utoljára 2013-ban olvashattak róla az emberek, amikor kimondta a boldogító igent élsportoló szerelmével, a lengyel származású Kaisával. Azóta nem sokat hallottunk a párról, ám most kiderült, hogy az útjaik eltávolodtak, majd el is váltak egymástól. 

Malek Miklós házassága véget értFotó: Szabó Balázs [origo]

"Sajnos az élsportoló karrierjének vége szakadt, ami nem volt könnyű időszak, de Kasia elképesztő munkabírásának és szorgalmának köszönhetően egészen más területen ugyan, de megtalálta a lehetőséget és a sikert" - mondta a Best Magazinnak Malek Miklós. "Nem akartam Kasia sikerének útjába állni. Nagyon sokat kell utaznia, az elmúlt években szinte csak pár hetet találkozhattunk. Békében és nagy szomorúságban váltunk el, és a mai napig szeretjük, tiszteljük egymást" - árulta el.