Szabados Ágnes párkapcsolat Bondnár Anna Peleskey Bence teniszező
Hosszú évekig alkotott egy párt Szabados Ági és Peleskey Bence, ám a korábbi testépítő év eleje óta egy ismert teniszezőnő, Bondár Anna találta meg a boldogságot.

Peleskey Bence és Bondár Anna tavaly decemberben ismerkedtek meg a tenerifei edzőtáborban, ahova még tanácsadóként kísérte el Bence a játékost. Akkor még ők sem gondolták, hogy munkakapcsolatból hamar szerelem szövődik kettejük között.

"Szuperlatívuszokban tudok beszélni Annáról, nemcsak akkor, ha a teniszről van szó. Óriási küzdő a pályán, úgy vélem, sok jó meccs és eredmény van még benne. A mögötte álló csapat nevében kijelenthetem, Annának a tudása alapján újra top 50-es játékosnak kell lennie. Tudjuk, hogy ez időbe és energiába kerül, de motivációnk van bőven" - árulta el a Blikknek Peleskey, aki végül Bondár étkezési tanácsadója is lett.

A szerelmesek néhány nappal ezelőtt egy nem mindennapi fotóval tudatták a közösségi oldalukon, hogy hivatalosan is egy párt alkotnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.