Napi horoszkóp 2023. május 22.: a Vízöntő átlát az embereken, a Kos bátor

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Hétfőn még bőven érezzük a Mars-Plútó szembenállás hatásait, de egyre jobban érvénysülnek a pozitív tendenciák is.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Hétfőn bátorságban nem lesz hiányod, de az elvakultsággal azért mindenképpen vigyáznod kellene. Csak annyi kockázatot vállalj, aminek a következményeit is viselni tudod, ha mégis balul sülne el...

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Hétfőn jól teszed, ha tudatosan kerülsz minden konfrontálódást. Inkább térj ki a lehetséges ellenségeskedők elől a munkahely folyosóján, és kerüld a vitatkozást a főnököddel is. Most ugyanis lehet, hogy túlzásba esnél. Annak meg nem lehet jó vége...

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Ne kapkodj! Nem érdemes elhamarkodott döntéseket hoznod, különösen, ha magad is érzed, hogy ezáltal későbbi jó lehetőségektől vágod el magad. Inkább még egy darabig válaszd a visszahúzódást. Legyél bölcs, maradj a háttérben!

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Önts tiszta vizet a pohárba valamivel/valakivel kapcsolatban. Lehetséges, hogy kipakolsz a kedvesednek, mert nem akarod tovább belül őrizni a felhalmozott sérelmeket. Csodálkozni fogsz, hogy ez mekkora megkönnyebbüléssel jár. A másik talán nem is tudta, mennyire megbántott korábban téged.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Ha úgy látod, hogy valahol nem becsülnek eléggé, harcolj, de nemes ellenfélként, ahogy az hozzád illik. Ha belemész mindenféle kicsinyes játszmákba, akkor még veszíthetsz is. Te mindig tisztességes vagy, és éppen emiatt néznek fel rád mások.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Érzed már, hogy az erő veled van, és most képes vagy megvalósítani a régi terveidet. Lehet azonban ezekben a tervekben némi túlzás is. Válogasd meg az eszközeidet, a megvalósítás szelídebb, ámbár lassúbb útját járd inkább - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.