A hétvégén titokban megnősült Vastag Csaba

Forrás: Vastag Csaba/Instagram -
esküvő párkapcsolat Vastag Csaba család Domján Evelin szerelem gyerek
Eltartott egy darabig, mire Vastag Csaba rájött, hogy ideje megkomolyodni és családot alapítani. Kellett hozzá Evelin, akivel egy éve ismerkedtek meg, és nagyon hamar kiderült, hogy a korábban szívesen bulizó énekes számára ez nem egy futó románc lesz.

Információk szerint Evelin és Csaba vasárnap, a legnagyobb titokban házasodtak össze. Evelin néhány napja balatonakarattyai lánybúcsújáról posztolt, és bár a Blikk megkeresésére Vastag Csaba menedzsmentje sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudta az infót, a lapnak az egyik vendég igazolta a hírt.

Vastag Csaba Forrás: Vastag Csaba/Instagram

Az énekes tavaly mutatta meg először szerelmét, akivel családalapítást, gyermekeket terveztek. Csaba korábban arról beszélt, hogy mivel mindketten nagyon szeretik a gyerekeket, ő pedig rengeteget dolgozott az elmúlt években, így nem okozna gondot 7, de 12 gyerekről való gondoskodás sem: nem lesz létszámstop a Vastag családban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.