Kiderült: egy népszerű amerikai influenszer szülészeten készült videóját másolták Kulcsár Edináék

influencer G.w.M Kulcsár Edina influenszer
Egy hete született meg Kulcsár Edina és G.w.M, alias Varga Márk közös kislánya. A pár a szülőszobáról szokatlan videóval jelentkezett: ugráltak az ágyon, a kismama infúzióval a kezében táncolt, ami megosztotta az embereket. Van, aki szerint ilyet nem illik, másoknak tetszett. 

Ám azt eddig senki nem sejtette, hogy az ötlet nem eredeti. Olyannyira nem, hogy előző nap az egyik népszerű amerikai influenszer osztott meg a modell és párja videójára kísértetiesen hasonlító, mondhatni ugyanolyan tartalmú videót a közösségi médiában.

A Ripost vette észre, hogy a TikTok-sztár amerikai anyuka, Tiffany Houghton szerdán, azaz egy nappal Edinák előtt töltötte fel a közösségi oldalra a szülőszobán készült, férjével közös vicces videóját, amit a zenével és a mozdulatokkal együtt másolt le a magyar celebpár.

Hogy mennyire hasonlít a kettő, azt mindenki döntse el maga, az amerikai anyuka oldalán mindenesetre megjelentek a magyar kommentelők, akik úgy gondolják, teljes koppintás a Kulcsár Edina-G.w.M páros posztja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.