Azt híresztelik, szakított Berki Mazsi és párja, Zoltán

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
özvegy párkapcsolat Berki Mazsi szerelem szakítás
Már nincs együtt Zoltánnal Berki Mazsi. Legalábbis ezt bizonyíthatják azok a fotók, melyeket a férfi exe osztott meg a közösségi médiában, s melyekből azt a következtetést lehet levonni, hogy Zoltán és ő újra  egymásra találtak. 

A korábbi hírek arról szóltak, hogy Berki Krisztián özvegye és új szerelme boldog párkapcsolatban él együtt, Székesfehérváron. Mazsi ezt a hírt megerősítette, ám azt is elmondta, hogy nem akar úgy élni, mint vot férje mellett, a kirakatban, óvni akarja gyermekét és a magánéletét, úgy gondolja, joga van annyit mondani, amennyit szeretne.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Ez így is van, ám követői és Berki Krisztián egykori rajongói is mindig többet akarnak tudni, mint amennyit ő tudatni szeretne velük, így gyakran kelnek szárnyra olyan pletykák, melyeknek kevés a valóságalapja.

Hogy a Zoltánnal való szakítás álhír vagy a valóság, nem tudni, ugyanis az internet népe Zoltán exének posztjára alapozza, ám a hölgyről tudni lehet, hogy rendszeresen próbál olyan bejegyzéseket közzé tenni, melyekkel azt sugallja, hogy ismét együtt vannak volt párjával - írja a Tények.hu.

Talán ez a mostani, melyre a szakítás hírét is alapozzák, egy hasonló próbálkozás, ki tudja? Berki Mazsi biztosan, de az ügyben még nem nyilatkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.