Három csillagjegy, amely hajlamos az addikciókra

Forrás: Thinkstock -
addikció Halak csillagjegy Skorpió csillagjegy horoszkóp függőség Nyilas csillagjegy
Bár valamilyen függősége szinte mindenkinek van, bizonyos csillagjegyek gyakran túlmennek az ártatlan(abb) addikciókon, és képesek arra, hogy komolyabban rongálják az egészségüket. A függőségekért többnyire a Jupiter és a Neptunusz állása "felelős" a horoszkópban: és ez a két bolygó a Nyilasok és a Halak csillagjegyben vagy aszcendenssel egészen biztos komoly szerephez jut. Szélsőséges személyisége miatt a Skorpió is hajlamos az önpusztításra: a jegy uralkodó bolygója a Mars és a Plútó. 

Skorpió


Aki ismeri a Skorpió embereket, tudja, hogy ők azok, akik egyszerre érzékenyek, ám nagyon kegyetlenek is tudnak lenni. Azonban nemcsak másokkal, de saját magukkal is. A jegy szülöttei vagy mindazok, akiknek a horoszkópjában a Plútó komoly szerepet játszik, szeretnék teljes mértékben kiélvezni az életet. Ezért, ha a Skorpió elveszíti a kontrollt önmaga felett, hajlamos lehet az önpusztító életmódra. Meg kell tanulnia a mérsékletességet, tudatosan kell törekednie kell arra, hogy kerülje a szélsőséges viselkedést. Nos, neki ez nem könnyű feladat: ha valamibe belekezd, nem végez félmunkát, legyen szó szenvedélyes sportolásról vagy a klasszikus káros szenvedélyekről. Ha sikerül felépülnie, kiváló segítő válhat belőle, aki a saját példáján keresztül másokat is inspirálhat. Szerencséjére nagyon gyorsan regenerálódik: gyorsan gyógyul a betegségekből és az idegrendszere is bírja a strapát.

Nyilas

A Nyilas a túlzások embere. Mindig nagy léptékekben gondolkozik. Mozgalmas életre vágyik, és ha úgy érzi, nem kap elég impulzust, elégedetlenné válik. Szándékosan keresi a veszélyt, de szerencsére a legtöbbször - a Jupiter segítségével, amit a nagy szerencse planétájának is neveznek - jól jön ki belöle. Hajlamos nagykanállal falni az életet: nála nincs csak egy kocka csoki vagy csak egy korty bor. Ha diétázik és absztinenciát fogad, azt komolyan veszi, ellenkező esetben komoly túlzásokba eshet.

Forrás: Thinkstock

Halak

Az álmodozó Halak gyakran olyan benyomást kelt, mint ha nem is evilági lenne. Képes a saját világában élni, sőt, van, aki alig-alig engedi be az életébe a realitást. Álomvilágukat előszeretettel támogatják meg alkohollal vagy drogokkal, ami az alkotásban ugyan inspirálhatja őket, de egyúttal labilisabb idegrendszerüket még érzékenyebbé teszi. Ha a valóság nem felel meg az elképzeléseiknek - és ez gyakran van így - depresszióra is hajlamosak, ami szintén ördögi körként húzza bele őket a tudatmódosító szerek világába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.