Napi horoszkóp 2023. május 31.: a Kos békét köt, a Skorpió szerencsés

Forrás: Shutterstock/Billion Photos -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Szerdán még a Mérleg jegyében jár a Hold, és segít, hogy békét kössünk, megbékéljünk.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A mai nap még szintén a béketeremtésről, konfliktuskezelésről szól, a Mérleg Hold segít ebben. Bárkivel is volt/van vitád, nézeteltérésed, most tudod kezelni, és érdemes is leülni tisztázni a helyzeteket.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Kompromisszumokat kell hoznod ma bizonyos terveidet illetően, de ez nem fog nehezedre esni, a Mérleg Hold ugyanis enyhíti a feszültségeket. A hosszú távú terveidet illetően mérlegelj alaposan, mert most jó meglátásaid lehetnek.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Szerdán, ha úgy adódik, add át a gyeplőt valaki másnak és hagyd, hogy ő irányítsa körülötted az eseményeket. Meg fogod látni, hogy mennyire kényelmes és főleg pihentető tud lenni, ha csak utas vagy a csónakban, nem kormányos.

Forrás: Shutterstock/Billion Photos

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Vannak alapvető érzelmi szükségleteid, melyek, ha nem teljesülnek, nem érzed jól magad a bőrödben. Tegyél hát annak érdekében, hogy mindezek a vágyak ki legyenek elégítve, és ha a párod ezt nem adja meg, akkor ma ülj le vele beszélni erről.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Ma igazán kiegyensúlyozott és békés hangulatban vagy, és türelmes is vagy – de csak egy pontig. Ma valakinek sikerül elérnie ezt a pontot, sőt, túl is menni rajta. Vegyél nagy levegőt, és számolj el tízig, mielőtt megsemmisítő reakciókat adnál.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Kicsit feszült, vagy borongós hangulatod van, de van valaki a környezetedben, aki tárt karokkal vár, és egy nagy öleléssel, vagy okos tanácsokkal jó kedvre hangol. A sors is meglephet egy nagyon jó hírrel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.