Május 22-én adtunk hírt arról, hogy Vastag Csaba titokban feleségül vette szerelmét, Domján Evelint. Íme a részletek a szerelmespár álomesküvőjéről. 

Vastag Csaba énekes és 15 évvel fiatalabb szerelme, Domján Evelin álmodni sem mert volna szebb esküvőről, legalábbis ezt állítják a friss házasok. A nagy napon mindketten nagyon izgultak, nem gondolták volna, hogy ennyire idegesek lesznek, Evelinnek, miután feladták rá az esküvői ruháját, majd kiugrott a szíve az izgalomtól, a templomnál pedig már azt érezte, el fog ájulni.

Vastag Csaba és Domján EvelinForrás: Vastag Csaba/Instagram

"Kislánykorom óta ebbe a templomba járok – és te jó ég, hányszor imádkoztam itt az elnyűtt focicipőmben, most meg ott álltam, mint egy hercegnő, és épp készültem férjhez menni életem szerelméhez!" - mesélte az ara a Story magazinnak, férje pedig arról számolt be, hogy a pap előtt állva azon gondolkodott, hogy lehet ennyire szerencsés. 

Az esküvőn létszámkorlátot határoztak meg, különben Vastag Csaba szerint 1800-an is lettek volna, így jobbnak látták a 100 fős határt meghúzni, majd hozzátette:

"Elvettem életem nőjét, jöhetnek a gyerekek!"

A szerelmespár nagycsaládban gondolkodik, ami nem is csoda, hiszen Evelinnek 9 testvére van, így az sem meglepő, amit korábban Vastag Csaba mondott: a gyerekszámban nem lesz létszámkorlát.