Napi horoszkóp 2023. június 2.: a Skorpió megkönnyebbül, a Rák jó hírt kap

Forrás: Shutterstock/Billion Photos -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
A Skorpió Hold mély és intenzív érzéseket, élményeket jelez a pénteki napra. Hogyan hat a csillagjegyedre?

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A Hold még a Skorpió jegyében van, és nagyon szenvedélyessé tesz. Fokozottan figyelj a tempóra, ne kapkodj, fogd egy kicsit vissza magad, mert nagyon romboló is lehet ez az energia, ha nem kontrollálod.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
A Skorpió Hold felerősíti a képességeidet: most megérezhetsz olyan dolgokat, amik eddig rejtve voltak, megláthatsz olyan összefüggéseket, amik eddig nem voltak tiszták. Figyelj a belső hangra! Különös álmaid is lehetnek, amik üzenetet hordoznak.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
A Hold a Skorpió jegyén halad át, és olyan titkokat hozhat a felszínre, amelyek tovább bonyolíthatják az életedet. Valaki már régóta szeretné felhívni magára a figyelmedet, hát ez most sikerülni fog neki.

Forrás: Shutterstock/Billion Photos

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Nagyon szép nap lesz a mai, és nemcsak azért, mert este már kezdetét veszi a hétvége: ma nagyon jó híreket kaphatsz egy fontos üggyel kapcsolatban. Talán reggel még nem is sejted, hogy fogsz örülni neki.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Ma visszatér beléd a régi tűz. Nagy kedvvel vágsz bele bármibe, amire hívnak, vagy amire te akarod meginvitálni a családodat. Akárhová kerülsz is, ma mindenütt te leszel a társaság lelke, motorja. Vidíts fel mindenkit!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Legyél őszinte, nézz szembe a tényekkel. Nem biztos, hogy mindig mások a hibásak. A legjobb békésen tisztázni minden nézeteltérést a magánéletben és a munkában egyaránt, és ma nem bonyolódni felesleges harcba - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.